U17

U17LD Samarbejde med AJAX
U17 samarbejde med AKS/Ajax

Vi har i samarbejde med AKS Ajax lavet et U17 setup i Gladsaxe, som er tilpasset de drenge, der er startet på basket linjen på Købennhavns Åbne Gymnasium. 


Tanken er, at de skal have mulighed for, både at spille U19 basket i Ajax/AKS, samtidigt med at de kan spille U17 basket i Gladsaxe på højt niveau. Helt konkret vil der være en ugentlig træning i Gladsaxe regi, hvor de vil træne samme med andre Gladsaxe spillere. Træning og kampe vil blive tilpasset aktiviteterne i AKS regi.


På trænersiden har vi teamet op med to fantastiske trænere – Chanan Colman og Søren Altmann. 


Vi kommer tilbage med information om første træning her på siden - vi forventer træningen starter uge 33

Holdet er tilmeldt den landsdækkende U17 række. 


Afhængig af stemningen i truppen og de generelle aktiviteter i AKS/Ajax regi, vil vi desuden tilmelde os diverse U17 turneringer i ind og udland. 


Rent praktisk vil de drenge der er tilknyttet AKS spille på en dobbeltlicens, hvilket er clearet med de klubberne og forbundet. 


Hvis i har spørgsmål til hvordan i skal forholde jer til dette i forhold til AKS/Ajax kan i tage fat i Jesper Sørensen (jws@kg.dk). 


Hvis i ønsker at komme til prøvetræning, melde jer ind, eller har andre spørgsmål til setuppet, kan i tage fat i undertegnede, så får i også information om træningstider når de er klar. 


Hvis i har spørgsmål til træningen er i også velkommen til at tage fat i Chanan Colman eller Søren Altmann


Med venlig hilsen 

Jakob Støvring Sørensen, Søren Altmann, Chanan Colman og Jesper Theilgaard 


Jesper.theilgaard75@gmail.com / 30 100 131

U17LD Samarbejde med AJAX