Drenge U13 (2009-2010)

Aktiviteter for U13-drengene frem til sommerferien

27. februar 2022, 17.33

Her en lille beskrivelse af, hvad vi ved, der kommer til at ske af aktiviteter for holdet, ud over de ugentlige træninger frem til sommerferien.


Sidste fredag i måneden

Vi holder fast i at mødes en gang om måneden til lidt social hygge. I hører nærmere måned for måned.


Træningsweekend 6.-8. maj

Der bliver en træningsweekend for drengene fra fredag d. 6. maj til søndag d. 8. maj. Det bliver med base på Buddinge skole og med træning i hallerne i nærheden - og udendørs. Ud over vores egne trænere, vil der være træning med gæstetrænere. Deltagerprisen bliver 350 kr.


I kan tilmelde jer her:
https://www.holdsport.dk/activ...


Hørsholm Minibasketfestival 20.-22. maj

Vi stiller med to hold med til Hørsholm Minibasketfestival fra d. 20.-22. maj. Vi tager samlet afsted (dvs køre derop og hjem sammen fredag, og igen lørdag (og søndag hvis et eller begge hold går videre). Minibasketfestivallen er samme koncept som Amager Minicup, som vi deltog i, i januar. Klubben betaler stævnegebyret dvs. der er ingen deltagerbetaling.  


I kan tilmelde jer her:
https://www.holdsport.dk/activ...Göteborg Basketfestival 26.-29. maj (Vi er på venteliste, men regner desværre ikke med at få plads)


For MR-spillere arrangeres en tur til Göteborg Basketfestival.

Turen koster 1900 kr pr deltager (de 400 kr vil være forbeholdt en tur i Lisaberg forlystelsespark, som tilbagebetales, hvis vi ikke når derind)

https://basketballfestival.se/


Mvh Nanna